Ga naar inhoud
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Lees meer
Sunreflex Sunreflex

Buitenjaloezie

Bent u op zoek naar screens als zonwering? Dan bent u bij Monsol aan het juiste adres! Wij zijn dé specialist als het gaat om hoogstaande kwaliteit zonwering. Door onze deskundigheid en vakmanschap geven we u graag het beste advies voor passende screens voor uw ramen. Screens helpen niet alleen om de lichtinval te regelen, maar kunnen ook als isolatie dienen in de warme zomermaanden. Benieuwd wat we u kunnen bieden?

De Vinci 150 serrezonwering kan worden toegepast onder een glaskoepel of overkapping. Kenmerkend is het unieke gasveersysteem die ervoor zorgt dat het doek in iedere positie strak blijft. Het oprolbare system wordt voorzien van een ritssluiting, hierdoor sluit het doek naadloos aan op de geleidersprofielen en wordt de windstabiliteit gemaximaliseerd. 

De Stilo serrezonwering kan worden toegepast boven een glaskoepel of overkapping. Kenmerkend is het unieke gasveersysteem die ervoor zorgt dat het doek in iedere positie strak blijft. Het oprolbare system wordt voorzien van een ritssluiting, hierdoor sluit het doek naadloos aan op de geleidersprofielen en wordt de windstabiliteit gemaximaliseerd. 

  • Compacte kastmaten 
  • Unieke veerconstructie 
  • Ritssluiting voor maximale windstabiliteit 

Vinci 250 serrezonwering

De Vinci 250 serrezonwering kan worden toegepast boven een glaskoepel of overkapping. Kenmerkend is het unieke gasveersysteem die ervoor zorgt dat het doek in iedere positie strak blijft. Het oprolbare system wordt voorzien van een ritssluiting, hierdoor sluit het doek naadloos aan op de geleidersprofielen en wordt de windstabiliteit gemaximaliseerd. .

Advies van een specialist

Monsol heeft specialisten in dienst die volledige kennis hebben van screens. Door de ervaring die is opgedaan bent u verzekerd van het juiste advies. U wilt natuurlijk dat de screens voor uw ramen van goede kwaliteit zijn en dat deze nog jarenlang meekunnen. Bij Monsol kunt u daarop rekenen! Onze specialisten komen graag met u in contact om de mogelijkheden voor screens met u te bespreken.

Service

Daarom kies je voor Monsol

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam.

Gecertificeerd en Professioneel

Ruime showroom

Lid van de ROMAZO

Kom langs

Neem een kijke in onze showroom!

Of het nou gaat om het creëren van sfeer, schaduw en comfort of juist het tegenhouden van een teveel aan licht of de zomerse hitte, met onze collectie zonwering is het allemaal mogelijk.