Ga naar inhoud
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Lees meer
Sunreflex Sunreflex

Glassystemen

Bent u op zoek naar een glazen schuifwand om van uw overkapping of serre een warme, sfeervolle plek te maken? Dan bent u bij Monsol aan het juiste adres! Wij zijn dé specialist als het gaat om hoogstaande kwaliteit glazen schuifwanden. Door onze deskundigheid en ervaring kunnen wij u het beste advies geven voor een passend schuifsysteem. 

Glassystemen uitbouw

Glazen schuifwanden

Onze glazen schuifwanden worden op maat gemaakt en voorzien van 8 of 10 mm dik veiligheidsglas. Dit glas is niet alleen extra stevig, maar past ook perfect bij elke ruimte. De wieltjes en deurmeenemers zijn gemaakt van polyamide en daardoor onderhoudsvrij. Hierdoor zijn deze onderdelen duurzaam en gemakkelijk gebruik. Je opent en sluit de wand moeiteloos in één vloeiende beweging.

Met de extreem lage onderrails van slechts 17 mm is uw overkapping nog steeds voor iedereen toegankelijk na montage van de glazen schuifwand. U kan zorgeloos genieten van extra leefruimte. Bij zonnig weer opent u de wanden voor een verfrissend briesje. Bij regen of wind bieden één of meerdere panelen beschutting. Het glas is niet omringd door een aluminium lijst, waardoor u onbelemmerd uitzicht naar buiten of binnen behoudt.

Onze glazen wanden zijn geschikt voor:

  • Glazen schuifwand veranda
  • Glazen schuifwand overkapping
  • Glazen schuifwand tuinkamer

Balkonbeglazing

Glazen draai- of schuifsystemen op uw balkon bieden bescherming tegen lawaai en weersomstandigheden als wind, regen en kou. Deze systemen zijn verkrijgbaar in volledig transparante uitvoeringen of met kozijnen, afhankelijk van uw behoeften. De flexibele, niet-geïsoleerde beglazingen kunnen uw balkon transformeren naar een luchtig zitgedeelte in de buitenlucht of een beschutte ruimte, afhankelijk van uw voorkeur. Bovendien kunnen verschillende systeemoplossingen achteraf worden gemonteerd op bestaande borstweringen.

Belangrijke kenmerken van balkonbeglazing zijn onder meer:

-Geluidsisolatie tot Rw 45 dB

-6-8 mm thermisch gehard veiligheidsglas

-Geschikt voor gebruik bij wind en regen

-Uitbreiding van de woonruimte

Showroom Monsol

Advies van een specialist

Sunreflex heeft specialisten in dienst die volledige kennis hebben van glazen schuifwanden. Door de ervaring die is opgedaan bent u verzekerd van het juiste advies. U wilt natuurlijk dat de schuifsystemen van goede kwaliteit zijn en dat deze nog jarenlang meekunnen. Bij Sunreflex kunt u daarop rekenen! Onze specialisten komen graag met u in contact om de mogelijkheden met u te bespreken.