Ga naar inhoud
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Lees meer
Sunreflex Sunreflex

Twist Rolgordijnen

Bent u op zoek naar raamdecoratie? Dan bent u bij Monsol aan het juiste adres! Wij zijn dé specialist als het gaat om hoogstaande kwaliteit zonwering en raamdecoratie. Middels onze deskundigheid en ervaring geven we u graag het beste advies.

Twist Rolgordijnen
Twist Rolgordijnen wit

Twist Rolgordijnen

Een Luxaflex Twist Rolgordijn, staat ook wel bekend als een duo rolgordijn of dubbel rolgordijn. Dit type rolgordijn onderscheidt zich van standaard rolgordijnen doordat deze in plaats van één laag stof twee stoflagen heeft die soepel langs elkaar bewegen. Deze lagen combineren transparante en niet-transparante stofbanen, waardoor je volledige controle hebt over de lichtinval en privacy. Je kunt het rolgordijn volledig openen, voor de helft sluiten, of volledig gesloten laten, afhankelijk van je voorkeuren. Met deze flexibiliteit kun je eenvoudig de gewenste sfeer en functionaliteit creëren voor elke ruimte.

Twist Rolgordijnen wit

Bedieningsvormen en opties

Binnen het assortiment van Twist rolgordijnen vind je een diverse selectie stoffen in verschillende kleuren, texturen, patronen en bandmaten. Dankzij het unieke ontwerp waarbij de stoflagen langs elkaar glijden, zorgen patronen in de stof voor een bijzonder effect. De diverse stoffen filteren het licht en bieden verduistering voor je kamer.

Twist rolgordijnen zijn geschikt voor ramen van verschillende afmetingen en kunnen bediend worden met een eindloze ketting of via PowerView Automation.

Net zoals alle andere raamdecoratie van Luxaflex, voldoen Twist rolgordijnen aan de veiligheidsnorm EN13120, waardoor ze kindveilig zijn.

U bent van harte welkom

Neem een kijkje in onze showroom!

Of het nou gaat om het creëren van sfeer, schaduw en comfort of juist het tegenhouden van een teveel aan licht of de zomerse hitte, met onze collectie zonwering is het allemaal mogelijk.

Mogelijkheden hout