Ga naar inhoud
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Lees meer
Sunreflex Sunreflex

Terrasschermen

Bent u op zoek naar terrasschermen als zonwering? Dan bent u bij Sunreflex aan het juiste adres! Wij zijn dé specialist als het gaat om hoogstaande kwaliteit zonwering. Door onze deskundigheid en vakmanschap geven we u graag het beste advies. Benieuwd wat we u kunnen bieden?

Allround zonwering gaudi
Terrasscherm Gaudi

Gaudi 300 en Gaudi 400 Terrasschermen

Een Gaudi 300 knikarmscherm is een uiterst effectieve zonwering welke een behaaglijke schaduw op uw terras creëert en tegelijkertijd uw woning koel houdt. Met een zwevend knikarmscherm behoudt u volledige bewegingsvrijheid op het terras.   

De Gaudi 300 is een scherm van hoogwaardige kwaliteit. Het doek wordt strak gehouden door armen met een hoge spanning welke een hoge windstabiliteit hebben. De aluminium onderdelen zijn verfijnd en elegant afgewerkt en het doek rolt op in de ‘brievenbus cassette’. Hierdoor is het doek volledig beschermd tegen weersomstandigheden wanneer het scherm omhoog is gestuurd.

De Gaudi 400 is de grotere versie van de Gaudi 300. Met een dikkere as en extra armen kan de Gaudi 400 worden geleverd tot een breedte van 12 meter en een uitval van 3,5 meter. Voor breedtes tot 7 meter kan de uitval zelfs tot 4 meter worden vergroot!

Terrasscherm mondria

Mondria 150 Terrasscherm

De Mondria 150 is net als de Gaudi 300 een zwevend terrasscherm. Dit scherm heeft echter een strakke, rechte afwerking van de cassette en voorlijst en kan de cassette met LED-verlichting geleverd worden.

Pisano 230 Terrasscherm

De Pisano 230 biedt een uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit. Het scherm beschikt over een gesloten cassette en stevige knikarmen uit hoogwaardig aluminium, wat resulteert in een strak doek en hoge windstabiliteit.

Somfy logo

Bediening

In onze elektrische terrasschermen zit een Somfy buismotor. Deze kan bediend worden door middel van een afstandsbediening, een schakelaar of een app op de telefoon. Daarnaast kan u er voor kiezen om het terrasscherm handmatig te bedienen met een draaistang.

Showroom Monsol

Advies van een specialist

Sunreflex heeft specialisten in dienst die volledige kennis hebben van terrasschermen. Door de ervaring die is opgedaan bent u verzekerd van het juiste advies. U wilt natuurlijk dat het terrasscherm van goede kwaliteit is en dat deze nog jarenlang mee kan. Bij Sunreflex kunt u daarop rekenen! Onze specialisten komen graag met u in contact om de mogelijkheden met u te bespreken.