Ga naar inhoud
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Lees meer
Sunreflex Sunreflex

Pergolazonwering

Bent u op zoek naar pergolazonwering? Dan bent u bij Sunreflex aan het juiste adres! Wij zijn dé specialist als het gaat om hoogstaande kwaliteit zonwering. Door onze deskundigheid en vakmanschap geven we u graag het beste advies voor passende pergolazonwering. Benieuwd wat we u kunnen bieden?

Pergolazonwering restaurant
Zonwering terras

Vinci 250 Pergolazonwering

De Vinci 250 Pergolazonwering heeft een elegante uitstraling. Het geïmpregneerde doek wordt aan de zijkanten voorzien van een rits die door de geleiders loopt, waardoor het scherm bestand is tegen weer en wind en zelfs het gewicht van een volwassen persoon kan dragen. Dankzij deze constructie is een Pergola systeem beschikbaar tot een breedte van wel 6 meter en een uitval van 5 meter! De gesloten cassette zorgt voor een lange levensduur van het doek.

Het doek is verkrijgbaar in diverse kleuren en designs, en kan op verschillende manieren worden afgewerkt.

De aluminium onderdelen zijn beschikbaar in 193 standaard RAL-kleuren en 14 kleuren met structuurlak. Kies de framekleur die het beste bij uw gevel past voor een unieke uitstraling.

De Vinci 250 Pergola wordt geleverd met een Somfy-motor en kan worden bediend met een afstandsbediening, schakelaar of via een app op uw telefoon.

Vinci 250 Pergola+

Bij de Vinci 250 Pergola+ is het mogelijk om een dimbare LED-verlichting te integreren en een Vario Volant aan de voorzijde te monteren voor optimale zonwering.

Showroom Monsol

Advies van een specialist

Sunreflex heeft specialisten in dienst die volledige kennis hebben van pergolazonwering. Door de ervaring die is opgedaan bent u verzekerd van het juiste advies. U wilt natuurlijk dat de pergolazonwering van goede kwaliteit is en dat deze nog jarenlang mee kan. Bij Sunreflex kunt u daarop rekenen! Onze specialisten komen graag met u in contact om de mogelijkheden met u te bespreken.