Ga naar inhoud
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Lees meer
Sunreflex Sunreflex

Pergolazonwering

Bent u op zoek naar pergolazonwering? Dan bent u bij Sunreflex aan het juiste adres! Wij zijn dé specialist als het gaat om hoogstaande kwaliteit zonwering. Door onze deskundigheid en vakmanschap geven we u graag het beste advies voor passende pergolazonwering. Benieuwd wat we u kunnen bieden?

Pergolazonwering restaurant
Zonwering terras

Vinci 250 Pergola

De Vinci 250 Pergolazonwering kenmerkt zich door een verfijnde vormgeving. Het geïmpregneerde doek is voorzien van een rits aan de zijkanten, die door de zijgeleiders loopt. Dit zorgt ervoor dat het doek bestand is tegen weer en wind en zelfs het gewicht van een volwassen persoon kan dragen. Dankzij deze constructie is het Pergola systeem leverbaar in breedtes tot wel 6 meter en een uitval van 5 meter, ondersteund door een gesloten cassette voor een lange levensduur van het doek.

Het doek is verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs, en biedt diverse afwerkingsmogelijkheden.

De aluminium onderdelen zijn beschikbaar in 193 standaard RAL-kleuren en 14 kleuren structuurlak. Kies de framekleur die het beste bij uw gevel past voor een unieke uitstraling.

De Vinci 250 Pergola wordt geleverd met een Somfy-motor en kan bediend worden via een afstandsbediening, schakelaar of een app op uw telefoon.

Vinci 250 Pergola+

De Vinci 250 Pergola+ heeft de zelfde specificaties als de Vinci 250 Pergola. Bij dit type scherm is het echter mogelijk een Vario Volant en dimbare LED-verlichting te monteren.

Advies van een specialist

Sunreflex heeft specialisten in dienst die volledige kennis hebben van pergolazonwering. Door de ervaring die is opgedaan bent u verzekerd van het juiste advies. U wilt natuurlijk dat de pergolazonwering van goede kwaliteit is en dat deze nog jarenlang mee kan. Bij Sunreflex kunt u daarop rekenen! Onze specialisten komen graag met u in contact om de mogelijkheden met u te bespreken.