Ga naar inhoud
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Lees meer
Sunreflex Sunreflex

Gordijnen

Bent u op zoek naar gordijnen? Dan bent u bij Sunreflex aan het juiste adres! Wij zijn dé specialist als het gaat om hoogstaande kwaliteit gordijn, vitrage en inbetweens.

Gordijnen

Gordijnen zorgen voor privacy, bieden zonwering, verbeteren de akoestiek van de ruimte en dragen bij aan een aangename temperatuur in huis. In de avond en nacht dragen gordijnen bij aan de gezelligheid binnenshuis. Door onze ruime collectie stoffen, kleuren en materialen zit er altijd een keuze voor u tussen.  

Welk gordijn is voor u de beste keus?

1) In-between gordijnen
Deze gordijnen zijn ook bekend als transparant, semi-transparante of glasgordijnen. Mooi met verduisterende zonwering te combineren.

2) Overgordijnen
Mooi met zowel (semi-) transparante als verduisterende zonwering te combineren.

3) Verduisterende gordijnen
Mooi met zowel (semi-) transparante te combineren. Met een voering zullen uw Toppoint gordijnen nog beter warmte en geluid isoleren en de akoestiek in uw interieur veel aangenamer maken.

Gordijnplooien zorgen voor een chique en volle uitstraling van de gordijnen. U kunt kiezen uit verschillende plooien: een enkele plooi, vlinderplooi (dubbele plooi), dubbele retour plooi, triple plooi en de wave plooi.

Verschillende soorten gordijnstof

U heeft de keuze uit verschillende transparanties voor uw gordijnstof:

Een transparante gordijnstof zorgt voor een sfeervolle ambiance in de ruimte, wat ideaal is voor woonkamers of kantoren. Deze stof biedt privacy en filtert het zonlicht, terwijl er nog voldoende natuurlijk licht binnenkomt.

'Inbetweens' zijn gemaakt van een lichtdoorlatende stof waar u niet doorheen kunt kijken: voldoende privacy zonder dat de kamer volledig wordt verduisterd.

Voor slaapkamers zijn verduisterende gordijnen de perfecte keuze. U kunt ervoor kiezen om een transparante gordijnstof of inbetweens als voering te gebruiken, waardoor de gordijnen extra privacy, isolatie en verbeterde akoestiek in de ruimte bieden .

Al onze gordijnen worden ingemeten en vervaardigd op maat, zodat ze perfect aansluiten bij de stijl van uw kamer.

U bent van harte welkom

Neem een kijkje in onze showroom!

Of het nou gaat om het creëren van sfeer, schaduw en comfort of juist het tegenhouden van een teveel aan licht of de zomerse hitte, met onze collectie zonwering is het allemaal mogelijk.

Mogelijkheden hout