Ga naar inhoud
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Lees meer
Sunreflex Sunreflex

Rolgordijnen

Bent u op zoek naar raamdecoratie? Dan bent u bij Sunreflex aan het juiste adres! Wij zijn dé specialist als het gaat om hoogstaande kwaliteit raamdecoratie. Middels onze deskundigheid en ervaring geven we u graag het beste advies.

Luxaflex Rolgordijnen

- In de basis zijn er vier varianten: lichtdoorlatende, transparante, semi-transparante en verduisterende rolgordijnen. Met lichtdoorlatende rolgordijnen creëer je een gefilterde lichtinval en met verduisterende rolgordijnen verduister je een ruimte in een handomdraai. Verduisterende rolgordijnen zijn ideaal voor slaapkamers! De twee andere opties bieden je de mogelijkheid te spelen met licht. En er is keuze genoeg want de collectie bestaat uit meer dan 300 doeken. Zo weet jij zeker dat je met onze verduisterende rolgordijnen voldoende rust krijgt.

- Zonwerende rolgordijnen bieden je precies de privacy die je wenst. Omdat je de hoogte van het rolgordijn eenvoudig kunt afstellen, bepaal je zelf in hoeverre mensen die buiten zijn naar binnen kunnen kijken.

- Zonwerende rolgordijnen op maat bieden verder goede isolatie. In de zomer houden ze de hitte buiten en in de winter de warmte binnen. Je kunt rolgordijnen ook combineren met gordijnen waardoor je een gelaagd effect krijgt (layering). Lekker verduisterend en ook nog eens energiebesparend.

Licht is variabel en daarom hebben wij transparanties samengesteld die op elk soort licht zijn afgestemd. Met deze oplossingen creëer je sfeer en kun je zelfs het felste zonlicht temperen. Van verduisterende rolgordijnen tot transparante rolgordijnen. Er is altijd wel iets wat er bij je past. 

Bedieningsvormen en opties

Voor ultiem comfort combineer je rolgordijnen met onze bekroonde PowerView Automation bediening. Of kies voor de LiteRise oplossing waarbij je je rolgordijn bedient met een simpele aanraking. Hoge, lastig te bereiken ramen? Kies dan voor SoftRaise bediening.

Onze zonwerende rolgordijnen op maat zijn beschikbaar in vele stoffen en decoratieve opties. Of je nu kiest voor een opvallende print of een glanzende transparante stof, met onze collectie kun je op leuke, nieuwe manieren de lichtinval en de mate van privacy regelen. Zeker met de vele decoratieve opties, zoals cassettes en baleinen, is je raambekleding niet alleen een lichtvanger, maar ook een blikvanger. Onze producten bieden je uitstekende en variabele lichtregulering, isoleren kamers tegen hitte en kou en besparen energie.

Wat voor raam je ook hebt, onze rolgordijnen worden op maat gemaakt zodat je zeker weet dat het perfect past. We hebben zelfs oplossingen voor extra grote ramen. Daarnaast kun je kiezen voor onze stoffen met Dustblock® afwerking die vocht- en stofwerend zijn, zodat ze langer mooi blijven. Ideaal voor badkamers en keukens.

Rolgordijnen van Luxaflex zijn, net als alle andere raamdecoratie, kindveilig volgens de veiligheidsnorm EN13120.

U bent van harte welkom

Neem een kijkje in onze showroom!

Of het nou gaat om het creëren van sfeer, schaduw en comfort of juist het tegenhouden van een teveel aan licht of de zomerse hitte, met onze collectie zonwering is het allemaal mogelijk.

Mogelijkheden hout