Ga naar inhoud
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Lees meer
Sunreflex Sunreflex

Rolgordijnen

Bent u op zoek naar raamdecoratie? Dan bent u bij Sunreflex aan het juiste adres! Wij zijn dé specialist als het gaat om hoogstaande kwaliteit raamdecoratie. 

Rolgordijnen

Rolgordijnen

Op maat gemaakte rolgordijnen van Luxaflex® kwaliteit. Geschikt voor elk soort raam en elke ruimte in huis. Inclusief installatie bij je thuis.

 

Wat zijn rolgordijnen op maat?

  • De naam zegt het eigenlijk al: rolgordijnen op maat is een gordijn dat op- en afgerold kan worden, en waarmee eenvoudig een raam afgedekt kan worden. Ze bestaan uit een metalen buis, een doek en een bedieningsmechanisme. In die buis zit een veer die aan de ene kant is verbonden met een bevestigingssteun, die aan het kozijn (in de dag) of de muur (op de dag) is vastgemaakt en aan de andere kant is de veer met de buis verbonden. De buis kan vrij ronddraaien, en de veer staat gespannen zodat het gordijn normaal gesproken opgerold zit.

Door het gordijn naar beneden te bewegen (met de bediening) gaat de buis ronddraaien, en rolt het doek af. Het zelfde geldt andersom als je het rolgordijn omhoog beweegt. Onze zonwerende rolgordijnen op maat worden altijd op jouw wensen afgestemd, welke kleur of stijl je ook zoekt. Van verduisterende rolgordijnen tot transparante rolgordijnen. Wij hebben altijd een passende oplossing.

 

Alle zonwerende rolgordijnen worden op maat gemaakt

 

Wil jij rolgordijnen die in de ochtend automatisch opengaan zodra je wekker gaat? Of ben je op zoek naar rolgordijnen die al het zonlicht tegenhouden? Dan ben je bij Luxaflex® aan het juiste adres. Ontdek onze rolgordijnen die speciaal voor jou op maat worden gemaakt.

De voordelen van een rolgordijn

 

  • In de basis zijn er vier varianten: lichtdoorlatende, transparante, semi-transparante en verduisterende rolgordijnen. Met lichtdoorlatende rolgordijnen creëer je een gefilterde lichtinval en met verduisterende rolgordijnen verduister je een ruimte in een handomdraai. Verduisterende rolgordijnen zijn ideaal voor slaapkamers! De twee andere opties bieden je de mogelijkheid te spelen met licht. En er is keuze genoeg want de collectie bestaat uit meer dan 300 doeken. Zo weet jij zeker dat je met onze verduisterende rolgordijnen voldoende rust krijgt.
  • Zonwerende rolgordijnen bieden je precies de privacy die je wenst. Omdat je de hoogte van het rolgordijn eenvoudig kunt afstellen, bepaal je zelf in hoeverre mensen die buiten zijn naar binnen kunnen kijken.
  • Het gebruiksgemak is absoluut één van de voordelen van een rolgordijn. Door middel van een ketting, een handgreep (LiteRise®) of een elektrische rolgordijnen motor (PowerView® Automation) kun je het rolgordijn eenvoudig bedienen.
  • Zonwerende rolgordijnen op maat bieden verder goede isolatie. In de zomer houden ze de hitte buiten en in de winter de warmte binnen. Je kunt rolgordijnen ook combineren met gordijnen waardoor je een gelaagd effect krijgt (layering). Lekker verduisterend en ook nog eens energiebesparend.

 

Wat zijn de voordelen van rolgordijnen?

 

Licht is variabel en daarom hebben wij transparanties samengesteld die op elk soort licht zijn afgestemd. Met deze oplossingen creëer je sfeer en kun je zelfs het felste zonlicht temperen. Van verduisterende rolgordijnen tot transparante rolgordijnen. Er is altijd wel iets wat er bij je past. Daarnaast hebben rolgordijnen vele voordelen.

 

Kamerverduistering en lichtregeling

Door rolgordijnstoffen aan te bieden in verschillende transparanties is er altijd wel een rolgordijn die aansluit bij jouw behoeften. Wil je je slaapkamer verduisteren? Of wil je enkel het felste zonlicht verzachten? In onze collectie vind je voor elke kamer een stijlvol rolgordijn dat aan al je wensen voldoet. Ontdek welke transparantie bij jou past.

 

Flexibele bediening

 

Voor ultiem comfort combineer je rolgordijnen met onze bekroonde PowerView® Automation bediening. Of kies voor de LiteRise® oplossing waarbij je je rolgordijn bedient met een simpele aanraking. Hoge, lastig te bereiken ramen? Kies dan voor Sofraise® bediening.

  • Op maat gemaakt, naar jouw keuze en smaak

Onze zonwerende rolgordijnen op maat worden door onze vakmensen op maat gemaakt! En met de vele stoffen én de decoratieve opties kun je je rolgordijn op maat ook helemaal naar jouw smaak maken. Of je nu kiest voor een opvallende print of een glanzende transparante stof, met onze collectie kun je op leuke, nieuwe manieren de lichtinval en de mate van privacy regelen. Zeker met de vele decoratieve opties, zoals cassettes en baleinen, is je raambekleding niet alleen een lichtvanger, maar ook een blikvanger. Onze producten bieden je uitstekende en variabele lichtregulering, ze isoleren kamers tegen hitte en kou, besparen energie en ze beschermen je meubels tegen schadelijke uv-straling!

  • Onderhoud & reiniging

We krijgen vaak de vraag: hoe maak je je rolgordijnen schoon? Speciaal voor rolgordijnen die op ' vlekgevoelige' plekken hangen, zoals keukens en badkamers, is een speciale stofafwerking gecreëerd, genaamd STAINSTOP. Deze unieke coating biedt extra bescherming aan rolgordijnen en voorkomt vlekken van water gedragen vloeistoffen zoals van cola, vruchtensap, thee, melk, koffie, azijn of honing.

Maar... het beste onderhoud is preventief onderhoud. De snelste en meest eenvoudige manier om je rolgordijn weer stofvrij te maken, is met een plumeau of door het stof eraf te zuigen met de zachte, ronde borstel van je stofzuiger.

 

Op maat en onderhoudsarm

 

Wat voor raam je ook hebt, onze rolgordijnen worden op maat gemaakt zodat je zeker weet dat het perfect past. We hebben zelfs oplossingen voor extra grote ramen. Daarnaast kun je kiezen voor onze stoffen met Dustblock® afwerking die vocht- en stofwerend zijn, zodat ze langer mooi blijven. Ideaal voor badkamers en keukens.

 

 

  • Zonwerende rolgordijnen

De zonwerende rolgordijnen van Luxaflex® zijn dankzij de licht- en warmteregeling energiebesparend. Bovendien streven we er voortdurend naar om onze processen te verbeteren, innovatieve materialen te ontwikkelen en de hoeveelheid afval terug te dringen. Daardoor kun je in onze collectie zonwerende rolgordijnen kiezen voor geavanceerde, duurzame stoffen.

  • Duurzame keuze

Wij zijn trots op de Cradle to Cradle-certificering voor onze rolgordijnen, de stoffen uit plastic soup en oude PET flessen. Maar.. er is meer Onze producten helpen je licht- en warmtetoetreding te beheersen, warmte- en energieverlies te beperken en zo de verwarmings- en airconditioningkosten te verlagen.

  • Cradle-to-cradle raamdecoratie

Gebruik van duurzame materialen is een van de hoekstenen van de duurzaamheidsstrategie van Luxaflex®. Door Cradle to Cradle Certified™ producten te kopen bent je extra goed bezig. Deze producten worden namelijk op een verantwoorde manier en met respect voor de natuur geproduceerd. Bovendien krijgen deze producten aan het einde van hun levensduur een nieuw leven. De collectie Luxaflex® Rolgordijnen biedt Cradle to Cradle Certified™ stoffen en beslagsystemen, zodat jij een verantwoorde keuze kunt maken voor je huis en je gezin.

 

Rolgordijnen op maat

Verantwoorde keuze

 

Wij zijn trots op de Cradle to Cradle-certificering voor onze rolgordijnen, die we hebben ontvangen voor onze verantwoorde productie- en recycletechnieken – en waarmee jij een ethisch verantwoorde keuze kunt maken. Onze innovatieve producten zijn duurzaam en helpen licht- en warmtetoetreding te beheersen, het energieverlies te beperken en de verwarmings- en airconditioningkosten te verlagen.

 

 

Kom langs

Neem een kijkje in onze showroom!

Of het nou gaat om het creëren van sfeer, schaduw en comfort of juist het tegenhouden van een teveel aan licht of de zomerse hitte, met onze collectie zonwering is het allemaal mogelijk.
Kom langs

Neem een kijkje in onze showroom!

Of het nou gaat om het creëren van sfeer, schaduw en comfort of juist het tegenhouden van een teveel aan licht of de zomerse hitte, met onze collectie zonwering is het allemaal mogelijk.
Kom langs

Neem een kijkje in onze showroom!

Of het nou gaat om het creëren van sfeer, schaduw en comfort of juist het tegenhouden van een teveel aan licht of de zomerse hitte, met onze collectie zonwering is het allemaal mogelijk.