Ga naar inhoud
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Lees meer
Sunreflex Sunreflex

Uitvalschermen

Bent u op zoek naar een uitvalscherm als zonwering? Dan bent u bij Sunreflex aan het juiste adres! Wij zijn dé specialist als het gaat om hoogstaande kwaliteit zonwering. Door onze deskundigheid en vakmanschap geven we u graag het beste advies voor passende zonwering voor uw ramen. Benieuwd wat we u kunnen bieden?

Carré

Het Carré uitvalscherm biedt bescherming tegen de zon door middel van een doek dat strak wordt gehouden door armen die aan de muur zijn bevestigd. Het geïmpregneerde doek houdt de hitte van de zomer buiten, terwijl u toch vrij uitzicht behoudt. 

-Beschikbaar in 193 standaard RAL-kleuren en 14 kleuren structuurlak.
-Uitgebreid assortiment doeken.
-Altijd op maat gemaakt.

Zo kunt u een uitvalscherm samenstellen dat perfect aansluit bij uw wensen.

UItvalscherm voorbeeld

Luna 115

De Luna 115 onderscheidt zich van de Carré door de vorm van de omkasting en de mogelijkheid om te kiezen voor glijarmen. Glijarmen zorgen voor een lagere werkhoogte, waardoor de doorloophoogte vergroot wordt. Dit maakt het mogelijk om de Luna 115 te monteren op plaatsen waar u regelmatig langs loopt, zoals bij uw openslaande deuren!

U bent van harte welkom

Neem een kijkje in onze showroom!

Of het nou gaat om het creëren van sfeer, schaduw en comfort of juist het tegenhouden van een teveel aan licht of de zomerse hitte, met onze collectie zonwering is het allemaal mogelijk.