Ga naar inhoud
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Lees meer
Sunreflex Sunreflex

Uitvalschermen

Bent u op zoek naar uitvalschermen als zonwering? Dan bent u bij Sunreflex aan het juiste adres! Wij zijn dé specialist als het gaat om hoogstaande kwaliteit zonwering. Door onze deskundigheid en vakmanschap geven we u graag het beste advies voor passende zonwering voor uw ramen. Benieuwd wat we u kunnen bieden?

UItvalscherm carre

Carré

Carré uitvalschermen bieden bescherming tegen de zon door middel van een doek dat strak wordt gehouden door armen die aan de muur zijn bevestigd. Het geïmpregneerde doek houdt de hitte van de zomer buiten, terwijl u toch vrij naar buiten kunt blijven kijken. De uitvalschermen kunnen geleverd worden in 193 standaard RAL-kleuren en 14 kleuren met structuurlak en worden op maat gemaakt. Met ons uitgebreide assortiment aan doeken kunt u een uitvalscherm samenstellen dat perfect aansluit bij uw wensen.

UItvalscherm voorbeeld

Luna 115

De Luna 115 onderscheidt zich van de Carré door zijn cassettevorm en de mogelijkheid om te kiezen voor glijarmen. Glijarmen zorgen voor een lagere werkhoogte, waardoor de doorloophoogte vergroot wordt. Dit maakt het mogelijk om de Luna 115 te installeren op plaatsen waar u regelmatig langs loopt, zoals bij uw openslaande deuren!