Ga naar inhoud
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Lees meer
Sunreflex Sunreflex

Vouwgordijnen

Bent u op zoek naar vouwgordijnen? Dan bent u bij Sunreflex aan het juiste adres! Wij zijn dé specialist als het gaat om hoogstaande kwaliteit vouwgordijnen. Middels onze deskundigheid en ervaring geven we u graag het beste advies.

Luxaflex vouwgordijnen

Luxaflex vouwgordijnen hebben een tijdloos design en dankzij het ruime assortiment aan kleuren en stoffen kunt u elke kamer sfeervol maken. Vouwgordijnen bestaan uit stoffen panelen die met koorden omhoog worden getrokken. Door de variëteit in lichtdoorlatendheid van de stoffen is er voor elke kamer een geschikte optie, van verduisterend voor slaapkamers tot transparant voor woonkamers. Vouwgordijnen dragen bij aan de isolatie van uw huis, terwijl geluiddempende stoffen de akoestiek verbeteren. Dankzij de speciale "StainStop" coating zijn de stoffen waterdicht, waardoor vouwgordijnen zelfs in de badkamer kunnen worden gebruikt. Bovendien hechten vlekken op waterbasis zich niet aan de stof dankzij deze coating.

Collectie en bediening

De vouwgordijnencollectie omvat een ruime keuze aan 119 verschillende stoffen en 11 voeringstoffen. Deze omvatten elegante transparante looks, verduisterende stoffen en luxueuze linnen stoffen!

Luxaflex vouwgordijnen kunnen worden bediend met een eindloze ketting uitbreekbare kettingbediening, SmartCord of PowerView Automation.

U bent van harte welkom

Neem een kijkje in onze showroom!

Of het nou gaat om het creëren van sfeer, schaduw en comfort of juist het tegenhouden van een teveel aan licht of de zomerse hitte, met onze collectie zonwering is het allemaal mogelijk.

Mogelijkheden hout