Ga naar inhoud
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Lees meer
Sunreflex Sunreflex

Vouwgordijnen

Bent u op zoek naar vouwgordijnen? Dan bent u bij Sunreflex aan het juiste adres! Wij zijn dé specialist als het gaat om hoogstaande kwaliteit vouwgordijnen.

Bij lichtwerende en verduisterende raambekleding denken veel mensen in eerste instantie aan de slaapkamer. Logisch want in een donkere slaapkamer slaap je prettiger en is het koeler wat je slaap ten goede komt. Maar er zijn meer redenen om te kiezen voor verduisterende of lichtwerende raambekleding, bijvoorbeeld in je thuiskantoor om schittering tegen te gaan op je beeldscherm of in de woonkamer als je een film aan het kijken bent. Wij geven je tips voor verduisterende raambekleding.

De collectie Vouwgordijnen bevat 119 verschillende stoffen en 11 voeringstoffen, waaronder luxe linnen stoffen, verfijnde transparante looks en verduisterende stoffen. Ze passen bij iedere interieurstijl, van landelijke woningen tot moderne, industriële interieurs.

Raambekleding op afstand bediend

Luxaflex PowerView Automation is een draadloos systeem waarmee je Luxaflex raamdecoratie bedient via een afstandsbediening, wandbediening of met de PowerView® App. Via de centrale aansturing, ook wel de Hub genoemd, kun je de producten individueel bedienen. De Hub is de centrale bediening en het geheugen van het hele systeem.

De raamdecoratie wordt op maat gemaakt en past zich door PowerView automatisch aan jouw wensen, zodat op ieder moment van de dag, in elke ruimte, dé perfecte sfeer wordt gecreëerd.

Kom langs

Neem een kijkje in onze showroom!

Of het nou gaat om het creëren van sfeer, schaduw en comfort of juist het tegenhouden van een teveel aan licht of de zomerse hitte, met onze collectie zonwering is het allemaal mogelijk.

Service

Daarom kies je voor monsol

Monsol B.V. is al ruim 50 jaar gespecialiseerd op het gebied van zonwering, raamdecoratie en horren in alle soorten en maten. Wij weten wat mogelijk is, wat bij u past en denken graag met u mee.

Naast zonwering vindt u bij ons nog veel meer mogelijkheden voor in en rond uw huis. Denk aan balkonbeglazing, schuifglassystemen, shutters, gordijnen. Al onze producten zijn van hoge kwaliteit en worden vakkundig gemonteerd.

Voor deskundig advies en uitleg over de verschillende mogelijkheden nodigen wij u van harte uit in onze showroom.

Gecertificeerd en Professioneel

Ruime showroom

Lid van de ROMAZO

Kom langs

Neem een kijkje in onze showroom!

Of het nou gaat om het creëren van sfeer, schaduw en comfort of juist het tegenhouden van een teveel aan licht of de zomerse hitte, met onze collectie zonwering is het allemaal mogelijk.