Ga naar inhoud
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Lees meer
Sunreflex Sunreflex

Serrezonwering

Bent u op zoek naar zonwering voor uw serre? Dan bent u bij Sunreflex aan het juiste adres! Wij zijn dé specialist als het gaat om hoogstaande kwaliteit zonwering. Door onze deskundigheid en vakmanschap geven we u graag het beste advies.

Serrezonwering

Vinci 150 en Vinci 250

De Vinci 150-serrezonwering is ideaal voor installatie onder een glaskoepel of overkapping. De Vinci 250-serrezonwering kan juist boven een glaskoepel of overkapping worden gemonteerd, waardoor het effectief warmte buiten houdt.

Beide systemen zijn uitgerust met een uniek gasveersysteem dat ervoor zorgt dat het doek te allen tijde strak blijft, ongeacht de positie. Het geïmpregneerde doek is voorzien van een ritssluiting, wat zorgt voor een naadloze aansluiting op de geleiders en maximale windstabiliteit garandeert.

De maximale breedte van beide systemen is 6 meter, met een uitval tot 5 meter.

Serrezonwering rondrecht

Stilo Serrezonwering

De Stilo-serrezonwering kenmerkt zich door zijn compacte cassette-ontwerp (103 mm & 123 mm) en naadloze integratie met het kozijn, mogelijk gemaakt door het strakke, rechte ontwerp.

Belangrijkste kenmerken van de Stilo-serrezonwering:

  • Compacte kastmaten (103 mm & 123 mm)
  • Opgespannen geleiders middels gasveren
  • Ritssluiting

Advies van een specialist

Sunreflex heeft specialisten in dienst die volledige kennis hebben van serrezonwering. Door de ervaring die is opgedaan bent u verzekerd van het juiste advies. U wilt natuurlijk dat de zonwering voor uw serre van goede kwaliteit is en dat deze nog jarenlang meekan. Bij Sunreflex kunt u daarop rekenen! Onze specialisten komen graag met u in contact om de mogelijkheden met u te bespreken.

U bent van harte welkom

Neem een kijkje in onze showroom!

Of het nou gaat om het creëren van sfeer, schaduw en comfort of juist het tegenhouden van een teveel aan licht of de zomerse hitte, met onze collectie zonwering is het allemaal mogelijk.