Ga naar inhoud
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Lees meer
Sunreflex Sunreflex

Serrezonwering

Bent u op zoek naar screens als zonwering? Dan bent u bij Sunreflexaan het juiste adres! Wij zijn dé specialist als het gaat om hoogstaande kwaliteit zonwering. Door onze deskundigheid en vakmanschap geven we u graag het beste advies.

Stilo

De Stilo serrezonwering kan worden toegepast boven een glaskoepel of overkapping. Kenmerkend is het unieke gasveersysteem die ervoor zorgt dat het doek in iedere positie strak blijft. Het oprolbare system wordt voorzien van een ritssluiting, hierdoor sluit het doek naadloos aan op de geleidersprofielen en wordt de windstabiliteit gemaximaliseerd. 

  • Compacte kastmaten 
  • Unieke veerconstructie 
  • Ritssluiting voor maximale windstabiliteit 

Vinci 150

De Vinci 150 serrezonwering kan worden toegepast onder een glaskoepel of overkapping. Kenmerkend is het unieke gasveersysteem die ervoor zorgt dat het doek in iedere positie strak blijft. Het oprolbare system wordt voorzien van een ritssluiting, hierdoor sluit het doek naadloos aan op de geleidersprofielen en wordt de windstabiliteit gemaximaliseerd. 

 

Vinci 250

De Vinci 250 serrezonwering kan worden toegepast boven een glaskoepel of overkapping. Kenmerkend is het unieke gasveersysteem die ervoor zorgt dat het doek in iedere positie strak blijft. Het oprolbare system wordt voorzien van een ritssluiting, hierdoor sluit het doek naadloos aan op de geleidersprofielen en wordt de windstabiliteit gemaximaliseerd. .

Kom langs

Neem een kijkje in onze showroom!

Of het nou gaat om het creëren van sfeer, schaduw en comfort of juist het tegenhouden van een teveel aan licht of de zomerse hitte, met onze collectie zonwering is het allemaal mogelijk.