Ga naar inhoud
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Lees meer
Sunreflex Sunreflex

Serrezonwering

Bent u op zoek naar zonwering voor uw serre? Dan bent u bij Sunreflex aan het juiste adres! Wij zijn dé specialist als het gaat om hoogstaande kwaliteit zonwering. Door onze deskundigheid en vakmanschap geven we u graag het beste advies.

Serrezonwering
Serrezonwering
Serrezonwering rondrecht
Serrezonwering comfort line

Vinci 150 en Vinci 250 Serrezonwering

De Vinci 150 serrezonwering kan worden toegepast onder een glaskoepel of overkapping. De Vinci 250 serrezonwering kan worden toegepast boven een glaskoepel of overkapping. Kenmerkend is het unieke gasveersysteem die ervoor zorgt dat het doek in iedere positie strak blijft. Het geïmpregneerde doek is voorzien van een ritssluiting, hierdoor sluit het doek naadloos aan op de geleiders en wordt de windstabiliteit gemaximaliseerd. 

Het scherm kan geleverd worden tot een breedte van zes meter en een uitval tot vijf meter.

Stilo Serrezonwering

De Stilo serrezonwering kan worden toegepast onder een glaskoepel of overkapping. Kenmerkend is het unieke gasveersysteem die ervoor zorgt dat het doek in iedere positie strak blijft. Het oprolbare systeem wordt voorzien van een ritssluiting, hierdoor sluit het doek naadloos aan op de geleiders. 

-Compacte kastmaten (103 mm & 123 mm)
-Opgespannen geleiders middels gasveren
-Ritssluiting

Showroom Monsol

Advies van een specialist

Sunreflex heeft specialisten in dienst die volledige kennis hebben van serrezonwering. Door de ervaring die is opgedaan bent u verzekerd van het juiste advies. U wilt natuurlijk dat de zonwering voor uw serre van goede kwaliteit is en dat deze nog jarenlang meekan. Bij Sunreflex kunt u daarop rekenen! Onze specialisten komen graag met u in contact om de mogelijkheden met u te bespreken.