Ga naar inhoud
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Lees meer
Sunreflex Sunreflex

Houten jaloezieën

Bent u op zoek naar raamdecoratie? Dan bent u bij Sunreflex aan het juiste adres! Wij zijn dé specialist als het gaat om hoogstaande kwaliteit raamdecoratie. Jaloezieën helpen niet alleen om de lichtinval te regelen, maar bieden ook privacy. 

Houten jaloezieën

Met houten jaloezieën kiest u voor een stijlvol type raamdecoratie waarmee u door het tuimelen zelf de lichtinval en privacy kan regelen.

-Gemaakt van FSC-gecertificeerd hout uit duurzame bossen: houten jaloezieën zijn een milieubewuste keuze.

- U kunt kiezen uit lamellen van 50- of 70 mm breed.

- Breed scala aan kleuren.

- Altijd op maat gemaakt.

- Geleverd inclusief ladderband in bijpassende kleur en een koof welke de cassette afdekt. Dit geeft de jaloezie een chique uitstraling.

Varianten

Er zijn drie verschillende varianten binnen de houten jaloezieën:

  • Supreme wood, gemaakt van hoogwaardige hardhoutsoorten, waarin de natuurlijke nerven, tekeningen en kleurvariaties van echt hout zichtbaar zijn.
  • Wood elements, jaloezieën van imitatiehout, ideaal voor vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens.
  • Speciale texturen, bewerkte houten lamellen met patronen of een vintage uitstraling, waardoor er een breed assortiment aan keuzes is.

U bent van harte welkom in onze showroom om het assortiment te bekijken! Alle houten jaloezieën worden op maat gemaakt en het inmeten wordt door ons verzorgd.

Bediening

U kunt kiezen uit verschillende bedieningen:

-Trekkoord en tuimelkoord
-Trekkoord en tuimelstang
-Literise
-Powerview
-Eindloosketting
-Slingerstang
-Zijgeleidingskabels: doordat de lamellen worden gefixeerd door een kabel is het geen probleem om horizontale jaloezieën op uw deur te monteren.

U bent van harte welkom

Neem een kijkje in onze showroom!

Of het nou gaat om het creëren van sfeer, schaduw en comfort of juist het tegenhouden van een teveel aan licht of de zomerse hitte, met onze collectie zonwering is het allemaal mogelijk.

Mogelijkheden hout