Ga naar inhoud
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Lees meer
Sunreflex Sunreflex

Duette Shades

Bent u op zoek naar Duette shades als raamdecoratie? Dan bent u bij Monsol aan het juiste adres! Wij zijn dé specialist als het gaat om hoogstaande kwaliteit raamdecoratie. Door onze deskundigheid en vakmanschap geven we u graag het beste advies voor passende Duette shades voor uw ramen. 

Duette shades

Duette shades zorgen voor een zachte, gefilterde lichtinval, waardoor het aangenaam is voor uw ogen. De speciale honingraatstructuur van de Duette shades biedt een isolerende laag voor uw ramen, wat gunstig is voor het binnenklimaat en uw energierekening. Het nieuwste assortiment Duette shades stoffen heeft zelfs de hoogste energie-efficiëntieklasse. Bovendien wordt ook de akoestiek in de kamer verbeterd.

TruFit | FrameFix

Met het TruFit systeem worden jouw Duette Shades direct op het glas geïnstalleerd waardoor de kozijnen intact blijven. Dit is bijzonder geschikt voor deuren, kunststof kozijnen en serres. Wanneer u raambekleding zoekt voor een draai-kiepraam, dan biedt het FrameFix systeem de ideale oplossing.

Bediening en opties

Duette Shades zijn geschikt voor een breed scala aan raamtypen, waaronder normale ramen, dakramen, draai-kiepramen, ronde ramen, schuifpuien en serres.

U heeft verschillende bedieningsopties om uit te kiezen:
-Ketting
-PowerView Automation
-LiteRise
-SmartCord
-Top Down/Bottom Up

Optie: dankzij een spankoord, dat het product aan de zijkant fixeert met een kabel, is het geen probleem om deze op uw deur te plaatsen.

Duette Shades van Luxaflex voldoen, net als alle andere raamdecoratie, aan de kindveiligheidsnorm EN13120.

U bent van harte welkom

Neem een kijkje in onze showroom!

Of het nou gaat om het creëren van sfeer, schaduw en comfort of juist het tegenhouden van een teveel aan licht of de zomerse hitte, met onze collectie zonwering is het allemaal mogelijk.

Mogelijkheden hout