Ga naar inhoud
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Lees meer
Sunreflex Sunreflex

Horizontale jaloezieën

Horizontale jaloezieën worden op maat gemaakt. De lamellen geven de mogelijkheid om zelf de lichtinval en inkijk te regelen. Laat je inspireren!

Horizontale lamellen

Horizontale jaloezieën bieden een veelzijdige oplossing voor het regelen van privacy en natuurlijk licht in elke kamer. Gemaakt van gerecycled aluminium door onze betrouwbare leverancier, zijn ze een milieuvriendelijke keuze. Met een scala aan opties, waaronder verschillende breedtes, kleuren en ontwerpen, kunt u uw raamdecoratie aanpassen aan uw persoonlijke stijl. Onze professionele service omvat het inmeten van het product en montage hiervan, zodat de lamellen perfect passen bij uw raamkozijn. Bovendien zijn ze gemakkelijk schoon te maken en bieden ze bescherming tegen fel zonlicht, terwijl ze helpen bij isolatie gedurende het hele jaar.

Verschillende opties

Horizontale Jaloezieën zijn geschikt voor speciale raamvormen. Denk hierbij aan schuine ramen en ronde ramen.

- Draai-kiepraam: montage zonder boren

Op zoek naar horizontale jaloezieën voor je draai-kiepraam en wil je niet boren in de kozijnen? Bekijk dan eens onze TruFit® of FrameFix™ oplossing.

- Onderhoud & reiniging

Horizontale Jaloezieën zijn gemakkelijk schoon te maken en onderhoudsvrij. Ook voor mensen met een stofallergie dus een verstandige keuze!

- Op maat gemaakt

Luxaflex® Horizontale Jaloezieën worden altijd op maat gemaakt, zodat het naadloos in jouw kozijn past. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken, stijlvol en beschermen je interieur tegen de felle zonnestralen.

- MegaView®

Wilt u maximaal uitzicht naar buiten creëren en de woonkamer groter doen lijken? De 25 mm en 50 mm brede horizontale jaloezieën zijn verkrijgbaar met MegaView® tuimelfunctie. Bij het open tuimelen van een jaloezie met MegaView® komen de twee lamellen op elkaar te liggen, waardoor het zicht naar buiten twee keer zo groot wordt. De 50 mm jaloezieën kunnen ramen tot drie meter hoog afdekken, waardoor je ook bij grotere raamoppervlaktes meer zicht naar buiten kunt creëren.

- Bediening

Luxaflex® Horizontale Jaloezieën zijn op verschillende manieren bedienen. Zo kunnen ze gemakkelijk op afstand bediend worden met PowerView® Automation. Waar en wanneer u maar wilt! Bovendien heeft u geen last meer van lange loshangende koorden. Andere opties van bediening zijn:

-Trekkoord met tuimelstang
-Trekkoord met tuimelkoord
-Handgreep met tuimelstang
-Eindloosketting
-Eindlooskoord
-Slingerstang
-Literise
-Top Down / Bottom Up 

- Schuine bovenbak/onderlat/zijkant: hierdoor kan de raamdecoratie voor schuine ramen worden toegepast.

 - Zijgeleidingskabels: doordat de lamellen worden gefixeerd door een kabel is het geen probleem om horizontale jaloezieën voor uw deur te hangen.

- Ladderband zorgt voor een elegante uitstraling van uw horizontale jaloezieën. Kies voor een kleur die contrasteert of juist een tint die naadloos aansluit op zowel de kleur als de stijl van uw horizontale jaloezieën.

U bent van harte welkom

Neem een kijkje in onze showroom!

Of het nou gaat om het creëren van sfeer, schaduw en comfort of juist het tegenhouden van een teveel aan licht of de zomerse hitte, met onze collectie zonwering is het allemaal mogelijk.

Mogelijkheden hout