Ga naar inhoud
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Lees meer
Sunreflex Sunreflex

Horizontale jaloezieën

Bent u op zoek naar raamdecoratie? Dan bent u bij Sunreflex aan het juiste adres! Wij zijn dé specialist als het gaat om hoogstaande kwaliteit raamdecoratie. 

Jaloezieën

Horizontale Jaloezieën

 

Horizontale jaloezieën worden op maat gemaakt. De vorm van de lamellen geeft de mogelijkheid om zelf de lichtinval en inkijk te regelen. Laat je inspireren!

 

Wat zijn horizontale jaloezieën?

 

Horizontale jaloezieën zijn een prachtige aanwinst voor ieder interieur. Deze raamdecoratie bestaat uit horizontale lamellen waarmee je zelf de gewenste mate van privacy en lichtinval regelt. Bij Luxaflex® kun je kiezen uit verschillende lamelbreedtes, kleuren en uitvoeringen. Onze horizontale jaloezieën worden gemaakt van gerecycled aluminium.

 

  • Warmtewering en isolatie

​​Aluminium horizontale jaloezieën zijn uitstekende warmtewerende raambekleding, door de aard van het materiaal. Als de zon op het raam staat is dit erg prettig, maar het werkt ook goed als isolatie als het buiten wat kouder is. Luxaflex® Horizontale Jaloezieën zijn ook zeer geschikt voor 'layering'. Hiermee bedoelen we dat je meerdere laagjes raamdecoratie voor je raam kunt toepassen zodat je beter isoleert en een echte blikvanger in je huis hebt. Combineer de jaloezieën met mooie gordijnen en geef de kamer een extra dimensie.

Luxaflex® Binti Home inspiratiehuis

  • Thermostop lamel

Bespaar energie in de zomer en winter met de thermostop lamel. De unieke Thermostop lamel heeft een goudkleurige achterzijde met een speciale beschermende coating. Deze bewerking van de lamel zorgt ervoor dat het interieur minder snel opwarmt (met stralingswaarde van 30% in plaats van 90% voor een normaal geverfde lamel). Dit verhoogt de thermische weerstand in de winter en verlaagt de warmteoverdracht naar binnen in de zomer. Leverbaar in een select aantal kleuren en ideaal voor dakramen.

  • Speciale raamvormen

Horizontale Jaloezieën zijn geschikt voor speciale raamvormen. Denk hierbij aan schuine ramen en ronde ramen.

  • Draai-kiepraam: montage zonder boren

Op zoek naar horizontale jaloezieën voor je draai-kiepraam en wil je niet boren in de kozijnen? Bekijk dan eens onze TruFit® of FrameFix™ oplossing.

  • Onderhoud & reiniging

Horizontale Jaloezieën zijn gemakkelijk schoon te maken en schoon te houden. Ze kunnen met een plumeau stofvrij worden gemaakt en zijn onderhoudsvrij. Ook voor mensen met een stofallergie dus een verstandige keuze!

  • Op maat gemaakt

De aluminium jaloezieën van Luxaflex® worden volledig op maat gemaakt door onze vakmensen. Dit onderscheidt ons van anderen: ons precieze oog voor detail voor elk op maat gemaakt product. Onze Horizontale Jaloezieën op maat bieden een uitstekende en variabele lichtregulering, ze isoleren kamers tegen hitte en kou, besparen energie en beschermen je meubels tegen schadelijke uv-stralen.

 

Raamdecoratie

Wat zijn de voordelen van horizontale jaloezieën?

 

Luxaflex® Horizontale Jaloezieën worden altijd op maat gemaakt, zodat het naadloos in jouw kozijn past. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken, stijlvol en beschermen je interieur tegen de felle zonnestralen.

 

MegaView®

Horizontale jaloezieën met maximaal uitzicht

 

Wil je maximaal uitzicht naar buiten creëren en jouw woonkamer groter doen lijken? De 25 mm en 50 mm brede horizontale jaloezieën zijn verkrijgbaar met MegaView® tuimelfunctie.

 

Bij het opentuimelen van een jaloezie met MegaView® komen de twee lamellen op elkaar te liggen, waardoor je zicht naar buiten twee keer zo groot wordt.

 

De 50 mm jaloezieën kunnen ramen tot drie meter hoog afdekken, waardoor je ook bij grotere raamoppervlaktes meer zicht naar buiten kunt creëren.

 

 

Ontdek MegaView®

 

Creëer maximaal uitzicht met MegaView®

De Pure Sense collectie bestaat uit subtiele kleuren met een prachtige, volledig matte of zacht glanzende afwerking. Het is zelfs mogelijk om te kiezen voor tweekleurige lamellen. De lichte tint accentueert het daglicht terwijl de donkere tint juist een warme uitstraling geeft. Een uniek kenmerk aan de Pure Sense collectie is dat ze minder stof aantrekken dan andere horizontale jaloezieën.

 

Horizontale jaloezieën

Kleuren, afwerkingen en design

 

Onze collectie Horizontale Jaloezieën is al sinds de jaren '50 op de markt, deze collectie van Luxaflex® omvat trendy pastelkleuren, luxe metallic tinten en natuurlijk hout met een warme uitstraling. Elke tint verandert de eigenschappen van het licht dat over de lamellen valt, zodat het design nog beter tot uiting komt. Op zoek naar een matte of zacht glanzende finish? Bekijk dan eens onze Pure Sense collectie.

 

TruFit® en FrameFix™

Ook geschikt voor draai-kiepramen

 

Wist je dat onze horizontale jaloezieën van 16 mm en 25 mm ook zeer geschikt zijn als raamdecoratie voor een draai-kiepraam? Ook deze raambekleding kan namelijk door middel van het TruFit® of FrameFix™ systeem naadloos in het raamkozijn worden geïntegreerd zonder dat je hoeft te boren in de kozijnen. Met zijgeleiders of een frame wordt de jaloezie nauwkeurig in positie gehouden wanneer het raam schuin is geopend. Bovendien kun je de jaloezieën van de bovenkant en de onderkant bewegen door de Top Down / Bottom Up functie.

 

Layering

Kies voor meerdere lagen raambekleding

 

Interieurstyliste Souraya Hassan heeft voor haar inspiratiehuis in Haarlem gekozen voor mooie horizontale jaloezieën en gordijnen. Souraya koos voor horizontale jaloezieën uit de Pure Sense collectie in kleur 8764 met een lamelbreedte van 50 mm. Door het combineren van raamdecoratie geef je de ruimte een extra dimensie en zorg je ook nog eens voor extra isolatie.

 

Bekijk de video

 

Veilige bediening

Bedien op afstand met PowerView® Automation

 

Luxaflex® Horizontale Jaloezieën kun je op verschillende manieren bedienen. Zo kun je horizontale jaloezieën gemakkelijk op afstand bedienen met PowerView® Automation. Waar en wanneer je maar wilt! Bovendien heb je geen last meer van lange loshangende koorden.

 

Bekijk hoe PowerView® werkt

 

 

Kom langs

Neem een kijkje in onze showroom!

Of het nou gaat om het creëren van sfeer, schaduw en comfort of juist het tegenhouden van een teveel aan licht of de zomerse hitte, met onze collectie zonwering is het allemaal mogelijk.