Ga naar inhoud
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Lees meer
Sunreflex Sunreflex

Silhouette Shades

Bent u op zoek naar raamdecoratie? Dan bent u bij Sunreflex aan het juiste adres! Wij zijn dé specialist als het gaat om hoogstaande kwaliteit raamdecoratie. 

Luxaflex Silhouette® shades

Luxaflex Silhouette Shades verdelen licht gelijkmatig over de kamer. Kantel de lamellen om meer of minder licht binnen te laten, terwijl het felste licht wordt gefilterd. Je kunt op deze manier genieten van het zachte licht wat binnenvalt, zonder dat het hinderlijk is. De basiscollectie van Silhouette Shades staat bekend om zijn exclusieve stoffen en zachte lichtfiltering.

Je kunt met Silhouette Shades zelf de mate van privacy bepalen. Het gemak van Silhouette Shades is dat je zowel voor privacy als lichtinval kunt kiezen. Dit is een goede keuze voor je woonkamer. Zo kun je de dichte stoffen van Silhouette Shades over elkaar heen laten lopen voor volledige verduistering. De dichte stof over de transparante stof laten lopen, voor zowel privacy als lichtinval of je kunt kiezen voor volledig lichtinval door de twee transparante stoffen over elkaar te laten vallen.

Passend in ieder interieur

Luxaflex Silhouette Shades zijn in veel verschillende kleuren beschikbaar en geven een zachte sfeer aan je interieur, met mooi zacht licht. Je raambekleding is echt een toevoeging aan je interieur

Verschillende bedieningsvormen

Silhouette Shades zijn te bedienen middels:

-Eindlooskoord
-SmartCord
-Literise
-Powerview

Silhouette Shades van Luxaflex zijn, net als alle andere raamdecoratie, kindveilig volgens de veiligheidsnorm EN13120.

U bent van harte welkom

Neem een kijkje in onze showroom!

Of het nou gaat om het creëren van sfeer, schaduw en comfort of juist het tegenhouden van een teveel aan licht of de zomerse hitte, met onze collectie zonwering is het allemaal mogelijk.

Mogelijkheden hout