Ga naar inhoud
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Lees meer
Sunreflex Sunreflex

Screens

Bent u op zoek naar screens als zonwering? Dan bent u bij Sunreflex aan het juiste adres! Wij zijn dé specialist als het gaat om hoogstaande kwaliteit zonwering. Door onze deskundigheid en vakmanschap geven we u graag het beste advies voor passende screens voor uw ramen. Screens helpen niet alleen om de lichtinval te regelen, maar kunnen ook als isolatie dienen in de warme en koude maanden. Benieuwd wat we u kunnen bieden?

Nova Zip screen

Bij een Nova Zip screen is het doek over de volle hoogte middels een rits gefixeerd aan de zijgeleiding, waardoor een naadloze aansluiting met het frame ontstaat en er geen wind achter het Zip screen komt. Dit zorgt ervoor dat het doek niet gaat klapperen door wind en hierdoor langer goed blijft. De Nova Zip screen wordt verticaal gemonteerd waardoor u er vrij langs kan lopen. 

Doordat de onderlat deels verdwijnt in de cassette en de zijkappen en geleiders schroefloos zijn afgewerkt heeft het Zip screen een compacte en luxe uitstraling.

De aluminium-onderdelen zijn in 193 standaard ral-kleuren en 14 kleuren structuurlak leverbaar. 

Zelfs in de koude seizoenen hebben Zip screens een functie. Als het doek helemaal naar beneden is gestuurd zal er tussen het doek en het glas een stilstaande, isolerende luchtlaag ontstaan. Deze laag zorgt ervoor dat de temperatuurwisselingen van buiten niet direct invloed hebben op de temperatuur in huis.

Solar Zip screen

Energieneutraal
De Solar zip screen voorziet zichzelf van stroom middels een zonnepaneel, hierdoor is het energieneutraal en duurzaam.

Geen kabelsnoer zichtbaar
Doordat de Solar zip screen voorzien is van een accu en zonnepaneel hoeft deze niet op het stroom aangesloten te worden en is hiervoor geen motorsnoer benodigd. Het voordeel hiervan is dat er in de woning geen snoer en/of kabelgoot zichtbaar is. Daarnaast hoeft er geen gat in uw muur of kozijn te worden geboord ten behoeve van het doorvoeren van een motorsnoer.

Standaard screens

Het klassieke screen heeft een fraai design en een compacte cassette. Een screen beperkt binnenkomend zonlicht terwijl u uitzicht naar buiten behoudt. Daarnaast houdt het de warme lucht buiten, waardoor u in de zomer een aangenaam koel binnenklimaat creëert. Het screen wordt verticaal gemonteerd waardoor u nog steeds een vrije doorloop heeft. 

Showroom Monsol

Advies van een specialist

Sunreflex heeft specialisten in dienst die volledige kennis hebben van screens. Door de ervaring die is opgedaan bent u verzekerd van het juiste advies. U wilt natuurlijk dat de screens voor uw ramen van goede kwaliteit zijn en dat deze nog jarenlang meekunnen. Bij Sunreflex kunt u daarop rekenen! Onze specialisten komen graag met u in contact om de mogelijkheden voor screens met u te bespreken.