Ga naar inhoud
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Lees meer
Sunreflex Sunreflex

Screens

Bent u op zoek naar screens als zonwering? Dan bent u bij Sunreflex aan het juiste adres! Wij zijn dé specialist als het gaat om hoogstaande kwaliteit zonwering. Door onze deskundigheid en vakmanschap geven we u graag het beste advies voor passende screens voor uw ramen. Screens helpen niet alleen om de lichtinval te regelen, maar kunnen ook als isolatie dienen in de warme zomermaanden. Benieuwd wat we u kunnen bieden?

Nova Zip screen

Bij een Nova zip screen is het doek over de volle hoogte gefixeerd aan de zijgeleiding, waardoor een naadloze aansluiting met het frame ontstaat en er geen wind achter het screen komt, dit zorgt ervoor dat geen last heeft van geklapper bij wind. De Nova Zipscreen wordt verticaal gemonteerd waardoor u er vrij langs kan lopen. 

Dankzij de schroefloze afwerking op de zijkappen en geleiders en de onderlat die deels verdwijnt in de cassette zorgt dat ervoor dat het screen een compacte en luxe uitstraling heeft.

De aluminium-delen zijn in 193 standaard ral-kleuren leverbaar en zelfs standaard verkrijgbaar in 14 kleuren structuurlak

Zelfs in de koude seizoenen hebben ritsscreens een functie. Als het doek helemaal naar beneden is gestuurd zal er tussen screendoek en het glas een stilstaande, isolerende luchtlaag ontstaan. Het creëert een laag om je raam heen die zorgt dat de temperatuurwisselingen van buiten niet direct invloed hebben op de temperatuur in huis.

Solar Zip screen

Duurzaamheid
De Solar zipscreen heeft geen stroom nodig, hierdoor is het energieneutraal en duurzaam.

Geen zichtbaar snoer en/of kabelgoot
Doordat deze zipscreen voorzien is van een accu en zonnepaneel hoeft deze niet op het stroom aangesloten te worden en is hiervoor geen motorsnoer benodigd. Het voordeel hiervan is dat er in de woning geen snoer en/of kabelgoot zichtbaar is. Daarnaast hoeft er geen rekening gehouden te worden met het vooraf aangeven waar het stroompunt zit.

Geen boorgaten in de muur
Doordat de Solar zipscreen functioneert op een accu en zonnepaneel hoeft er geen gat te worden geboord ten behoeve van het doorvoeren van een motorsnoer.

Standaard screens

Het klassieke screen heeft een fraai design en een compacte cassette. En screen beperkt binnenkomend zonlicht en behoudt tegelijkertijd uitzicht naar buiten. Daarnaast houdt het de warme lucht buiten, waardoor u in de zomer een aangenaam koel binnenklimaat creëert. Het screen wordt verticaal gemonteerd waardoor u een vrije doorloop behoud. 

 

ROMA zipscreens

ROMA zipSCREEN.2

De windvaste zonwering

Roma heeft met het zipSCREEN.2 een ontwerp neergezet dat met geen enkele speler op de markt te vergelijken is. Het zipSCREEN.2 is een echte allrounder. Voor het raam gemonteerd reflecteert het in grote mate zonnestraling en beschermt overdag tegen inkijk maar laat toch voldoende licht binnen.

 

Het grote verschil met standaard screens: De stof van een zipSCREEN.2 wordt over de volledige hoogte door een ritssysteem in de geleiding gevoerd. Hierdoor is het zipSCREEN windvast en zijn grote maten geen probleem. Wij adviseren, indien mogelijk, het zipSCREEN zo te plaatsen, dat ventilatie achter de kast mogelijk is. Indien deze zogenaamde “hinterlufting” niet mogelijk is, functioneert is de zonwering minder efficiënt.

 

In de kasten past doek voor een zipSCREEN tot wel 6 meter hoog of 6 meter breed (tot maximaal 18m²). Daarbij komt dat de onderlijst grotendeels in de kast zal verdwijnen. 

 

De kast van de zipSCREEN.2 is verkrijgbaar in Quadro (vierkant) Rondo (ronde)-uitvoering. Natuurlijk is ook de zipSCREEN leverbaar in 209 Ralkleuren standaard in mat en structuurkleuren. De kleine inbouwhoogte en  smalle geleiders van 33 mm maken het mogelijk de zipSCREEN in elke gevel te integreren. Een zipSCREEN wordt standaard door een draadloze Somfy motor aangedreven met hindernisherkenning (Sunea io). Deze electronische motor compenseert de doekrek en maakt nastellen overbodig. De onderlijst wordt door deze motor millimeter nauwkeurig grotendeels in de kast getrokken.

 

De harmonie van de vorm: Met ronde Rolluiken en of Raffstore te combineren. Design hetzelfde maar verschillende functies

 

Verschillende doeken screens

Screendoek is er in vele verschillende maten vormen en kleuren. Maar ook functioneel zijn er verschillen in screendoeken. Wij bieden screendoeken met openingsfactor 0%, 1%, 5% en 10%. Hoe lager de openingsfactor hoe minder reflecties van licht er zijn. Is er bijvoorbeeld een ruimte waar tv gekeken wordt of met andere beeldschermen gewerkt wordt? Dan kunt u beter kiezen voor een lage openingsfactor. Wilt u zo goed mogelijk naar buiten kijken maar toch warmte weren?In dat geval kiest u voor een hogere openingsfactor. De kleuren van het standaard rollSCREEN.2 en het zipSCREEN zijn standaard  verkrijgbaar in 209 Ralkleuren in mat en structuur uitvoering. Het doek kan worden uitgevoerd in de types Sergé, Soltis of VEOzip. Overige doektypes op aanvraag eventueel mogelijk. 

 

 

 

Screen SOLAR

Screens op zonne-energie

Somfy en Elero hebben het mogelijk gemaakt om onze screens te bedienen met zonne-energie. Ideaal want daardoor hoeft er geen stroomdraad binnen aangesloten te worden en gebruikt uw screen alleen maar groene energie. Helaas zijn er ook wat nadelen voor screens op zonne-energie, zo moeten ze natuurlijk wel in de zon hangen om zo genoeg energie op te kunnen wekken. Aan de noordkant van een woning kunnen dan ook geen screen op zonne-energie geplaatst worden. Elero heeft een losse solar-unit die niet per se naast of op de screen geplaatst hoeft te worden maar kan ook op een plek geplaatst worden waar wel genoeg zon schijnt.

 

 

Bekijk hier de kleuren van het frame

 

Bekijk hier de doeken van de screens

 

 

Kom langs

Neem een kijkje in onze showroom!

Of het nou gaat om het creëren van sfeer, schaduw en comfort of juist het tegenhouden van een teveel aan licht of de zomerse hitte, met onze collectie zonwering is het allemaal mogelijk.