Ga naar inhoud
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Lees meer
Sunreflex Sunreflex

Verticale jaloezieën

Bent u op zoek naar raamdecoratie? Dan bent u bij Sunreflex aan het juiste adres! Wij zijn dé specialist als het gaat om hoogstaande kwaliteit raamdecoratie.

Verticale jaloezieën

Verticale jaloezieën

Wilt u maximaal genieten van het uitzicht of van een vrije doorloop in bijvoorbeeld de schuifpui? Met verticale jaloezieën is dat geen probleem. De raambekleding neemt namelijk in volledig geopende staat weinig ruimte in beslag. Daarnaast optimaliseert u zelf de lichtinval en privacy doordat u de lamellen kunt draaien.

Met onze raambekleding regelt u warmte- en lichttoetreding, zodat uw woning energie-efficiënter wordt. Wij gebruiken verantwoorde materialen van stof, aluminium of PVC. Zo worden de Cradle to Cradle Certified™ verticale lamellen gemaakt van 98% gerecycled aluminium. 

Van hedendaagse pastelkleuren tot klassieke neutrale tinten: met kleuren bepaal je de looks en sfeer van een ruimte. Maak een keuze uit ons grote aanbod verticale lamellen. Ons exclusieve aanbod omvat geperforeerd aluminium, kunststof, transparante structuur stoffen en meer, om een grote verscheidenheid aan designeffecten en stijlen met je Verticale Lamellen te creëren.

Er zijn verschillende stoffen welke ontwordpen zijn voor een specifiek doel. Zo zijn de nieuwe, stijlvolle stoffen Riff en Sedna ontworpen om de akoestiek in uw huis te verbeteren door omgevingsgeluiden en galmen te absorberen. De collectie stoffen voldoet aan de hoogste internationale normen voor duurzaamheid en verantwoord materiaalgebruik en zijn Cradle to Cradle, GreenGuard of OEKO-TEX® gecertificeerd.

Bedieningsvormen en opties

Verticale jaloezieën kunnen voor bijna alle kozijnen passend op maat gemaakt worden. Er is een groot assortiment kleuren en materiaal beschikbaar. U heeft keuze uit transprante, lichtdoorlatende of verduisterende lamellen in verschillende kleuren. Met het slimme bedieningssysteem PowerView Automation zijn de verticale jaloezieën te bedienen via een app op de telefoon. Daarnaast kunt u kiezen voor bediening middels een koord-/ketting, een eindloze ketting of een schuif-/tuimelstang.

U bent van harte welkom

Neem een kijkje in onze showroom!

Of het nou gaat om het creëren van sfeer, schaduw en comfort of juist het tegenhouden van een teveel aan licht of de zomerse hitte, met onze collectie zonwering is het allemaal mogelijk.

Mogelijkheden hout