Ga naar inhoud
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Lees meer
Sunreflex Sunreflex

Verticale jaloezieën

Bent u op zoek naar raamdecoratie? Dan bent u bij Sunreflex aan het juiste adres! Wij zijn dé specialist als het gaat om hoogstaande kwaliteit raamdecoratie.

Maximaal en onbelemmerd uitzicht

Wil je maximaal genieten van het uitzicht of van een vrije doorloop in bijvoorbeeld de schuifpui? Met de Verticale Jaloezieën is dat geen probleem. De raambekleding neemt namelijk in volledig geopende staat weinig ruimte in beslag. Daarnaast optimaliseer je zelf de lichtinval en privacy doordat je de lamellen kan draaien.

Wij hebben hart voor het milieu. Met onze raambekleding regel je warmte- en lichttoetreding, zodat je woning energie-efficiënter wordt. Wij gebruiken verantwoorde materialen zoals Cradle to Cradle Certified™ verticale lamellen van 98% gerecycled aluminium. 

Verticale Lamellen geven sfeer

Van hedendaagse pastelkleuren tot klassieke neutrale tinten: met kleuren bepaal je de looks en sfeer van een ruimte. Maak een keuze uit ons grote aanbod verticale lamellen. Ons exclusieve aanbod omvat geperforeerd aluminium, kunststof, transparante structuur stoffen en meer, om een grote verscheidenheid aan designeffecten en stijlen met je Verticale Lamellen te creëren.

Duurzame stoffen en verbeterde akoestiek

Wij werken altijd aan het verbeteren van onze collecties om innovatieve interieuroplossingen aan te kunnen bieden. De laatste innovatie uit zich in de nieuwe, stijlvolle stoffen Riff en Sedna. De stoffen zijn speciaal ontworpen om de akoestiek in jouw huis te verbeteren door omgevingsgeluiden en galmen te absorberen. Daarnaast helpen verticale jaloezieën ook om warmte en licht in huis te reguleren, waardoor ze energie-efficiënter en duurzamer zijn. De collectie stoffen voldoet aan de hoogste internationale normen voor duurzaamheid en verantwoord materiaalgebruik en zijn Cradle to Cradle, GreenGuard of OEKO-TEX® gecertificeerd.

Slimme bedieningen voor een smart home

Elk raam en iedere interieurstijl is uniek. Daarom biedt Luxaflex® voor iedere soort raampartij stijlvolle en innovatieve bedieningsopties. Zoals het slimme bedieningssysteem PowerView® Automation, waarmee je de jaloezieën vanaf een smartphone, Pebble® Remote of via een stem assistent bediend.

 


 


 

Kom langs

Neem een kijkje in onze showroom!

Of het nou gaat om het creëren van sfeer, schaduw en comfort of juist het tegenhouden van een teveel aan licht of de zomerse hitte, met onze collectie zonwering is het allemaal mogelijk.