Ga naar inhoud
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Lees meer
Sunreflex Sunreflex

Over ons

Thuis is en blijft toch de fijnste plek om te zijn. We vinden het belangrijk om dat échte thuisgevoel te creëren. Wij helpen je graag om jouw huis nog fijner te maken. De Nederlandse zomers worden steeds langer en warmer, vandaar dat ons leven zich ook steeds meer buiten afspeelt. Maar ook in de winter willen we er voor zorgen dat ons huis goed geïsoleerd is. Met een uitgebreid assortiment zonwering voor binnen en buiten, zorgen we dat je in alle seizoenen optimaal van dit thuisgevoel kunt genieten.
Al meer dan 37 jaar een vertrouwd adres in Hoevelaken en omstreken. Je kunt bij ons terecht voor al je zonwering, raamdecoratie, gordijnen en veranda-afsluitingen.
Met een groot team delen wij graag onze kennis en ervaring. Wij vinden het belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste trends in de branche. Zo kunnen wij de hoogste kwaliteit bieden in advies én uitvoering.

Wist je dat we in 2019 4e zijn geworden op de lijst ‘zonvakker van het jaar’? En in 2020 zijn we zelfs de beste van Midden Nederland geworden en tevens dat jaar 3e van heel Nederland !! Kom eens langs in onze showroom, ons team staat voor je klaar!

 

Sunreflex