Ga naar inhoud
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Lees meer
Sunreflex Sunreflex

Over ons

Thuis is en blijft toch de fijnste plek om te zijn. We vinden het belangrijk om dat échte thuisgevoel te creëren. Wij helpen je graag om jouw huis nog fijner te maken. De Nederlandse zomers worden steeds langer en warmer, vandaar dat ons leven zich ook steeds meer buiten afspeelt. Maar ook in de winter willen we er voor zorgen dat ons huis goed geïsoleerd is. Met een uitgebreid assortiment zonwering voor binnen en buiten, zorgen we dat je in alle seizoenen optimaal van dit thuisgevoel kunt genieten.
Al meer dan 37 jaar een vertrouwd adres in Hoevelaken en omstreken. Je kunt bij ons terecht voor al je zonwering, veranda-afsluitingen en raamdecoratie en gordijnen.
Met een groot team delen wij graag onze kennis en ervaring. Wij vinden het belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste trends in de branche. Zo kunnen wij de hoogste kwaliteit bieden in advies én uitvoering.


 

Jacoliem Dekker-Bos

Wist je dat we in 2019 4e zijn geworden op de lijst ‘zonvakker van het jaar’? 
En in 2020 zijn we zelfs de BESTE van Midden Nederland geworden en tevens 3e van heel Nederland !! 
Kom eens langs in onze showroom, we staan voor je klaar!

Jacoliem Dekker-Bos (Eigenaar)
Als specialist in zonwering was vader Cees Bos jarenlang het vertrouwde gezicht van het bedrijf. Na zijn overlijden heeft dochter Jacoliem Dekker-Bos het stokje overgenomen. Zij is de spil van het bedrijf. Jacoliem heeft 7 jaar volledig samengewerkt met haar vader in de montage voor zowel binnen als buitenzonwering en heeft alles van haar vader kunnen leren.

Blijven ontwikkelen:
Wij vinden het belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de branche. Daarmee kunnen wij jou de hoogste kwaliteit blijven bieden in advies en uitvoering. Met de jaren heeft Jacoliem meerdere diploma’s, certificaten en onderscheidingen behaalt. Bovendien zat Jacoliem in het bestuur van de branchevereniging voor de zonweringen: Romazo en waren ze aangesloten bijAmbiance Zonwering. Moeder Suse Bos, die al meer dan 37 jaar ervaring in het vak heeft, is op zaterdag vaak ook nog beschikbaar voor vakkundig advies aan consumenten. 

Aangesloten en gecertificeerd door Romazo Garant !