Ga naar inhoud
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Lees meer
Sunreflex Sunreflex

Luxaflex Lightline® Rolgordijnen

Bent u op zoek naar raamdecoratie? Dan bent u bij Sunreflex aan het juiste adres! Wij zijn dé specialist als het gaat om hoogstaande kwaliteit raamdecoratie. Door onze deskundigheid en ervaring kunnen wij u voorzien van het beste advies.  

Luxaflex Lightline® Rolgordijnen

Luxaflex LightLine rolgordijnen

De exclusieve Luxaflex LightLine rolgordijnen zijn een must voor de designliefhebber. Ze creëren een zacht diffuus licht dat gelijkmatig over het oppervlakte wordt verdeeld. Speciale designs zorgen voor een extra dimensie door bijvoorbeeld het gebruik van stijlvolle prints. Afhankelijk van de stijl die je kiest, creëren Luxaflex LightLine®Rolgordijnen aantrekkelijke lichteffecten die gedurende de dag veranderen. Licht wordt altijd zacht gefilterd en voegt warmte en sfeer toe aan het huis.

Uitermate praktisch: het duurzame materiaal van Luxaflex LightLine® Rolgordijnen is bestand tegen vocht, dus ideaal voor badkamers en keukens en andere ruimtes waar vocht kan ontstaan. Het rolgordijn reinig je eenvoudig met een vochtige spons.

Een Luxaflex LightLine rolgordijn is te bedienen middels een eindlooskoord of elektrisch middels PowerView Automation

Rolgordijnen van Luxaflex zijn, net als alle andere raamdecoratie, kindveilig volgens de veiligheidsnorm EN13120.

U bent van harte welkom

Neem een kijkje in onze showroom!

Of het nou gaat om het creëren van sfeer, schaduw en comfort of juist het tegenhouden van een teveel aan licht of de zomerse hitte, met onze collectie zonwering is het allemaal mogelijk.

Mogelijkheden hout