Ga naar inhoud
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Lees meer
Sunreflex Sunreflex

Rolluiken

Bent u op zoek naar rolluiken als zonwering of isolatie? Dan bent u bij Sunreflex® aan het juiste adres! Wij zijn dé specialist als het gaat om hoogstaande kwaliteit zonwering. Middels onze ervaring en deskundigheid voorzien wij u graag van het beste advies.

Ecoroll-rolluiken

Ecoroll-rolluiken verduisteren een kamer middels geïsoleerde lamellen welke in elkaar schuiven. Het zonlicht en de temperatuur worden buiten gehouden. De stilstaande luchtlaag tussen het raam en de lamellen draagt bij aan de isolatie van uw huis. Hierdoor is een rolluik zowel in de zomer als de winter nuttig. Door de sterke constructie werken rolluiken inbraakvertragend. De omkasting is verkrijgbaar in de 193 standaard RAL-kleuren en 14 kleuren structuurlak.

Lamellen
De lamellen worden in de fabriek vervaardigd uit aluminium en gevuld met schuim. Het aluminium zorgt voor een lange levensduur van de lamellen terwijl het schuim bijdraagt aan de isolatie en stevigheid. U kunt kiezen uit 19 verschillende kleuren lamellen waardoor er altijd een uitstraling gecreëerd kan worden die bij uw woning past.

Solar rolluiken

Onze Solar rolluiken zijn uitgerust met een zonnepaneel geïntegreerd in de voorkap van de cassette. Dit paneel verzamelt zonne-energie, slaat deze op in een accu en zorgt zo voor een zelfvoorzienende en energieneutrale werking van het rolluik. Bovendien zorgt deze technologie ervoor dat het niet nodig is om gaten te boren in uw muur of kozijn voor stroomkabels. Hierdoor zijn er geen kabelgoten zichtbaar aan de binnenkant. In combinatie met de isolerende eigenschappen van de lamellen, is een Solar-rolluik een milieubewuste keuze.

Somfy logo

Bediening

In onze elektrische rolluiken zit een Somfy-motor. Deze kan bediend worden door middel van een afstandsbediening, een schakelaar of een app op de telefoon. Daarnaast is handmatige bediening mogelijk met een band of een slingerstang.

Showroom Monsol

Advies van een specialist

Sunreflex heeft specialisten in dienst die volledige kennis hebben van rolluiken. Door de ervaring die is opgedaan bent u verzekerd van het juiste advies. U wilt natuurlijk dat de rolluiken voor uw ramen van goede kwaliteit zijn en dat deze nog jarenlang meekunnen. Bij Sunreflex kunt u daarop rekenen! Onze specialisten komen graag met u in contact om de mogelijkheden met u te bespreken.