Ga naar inhoud
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Lees meer
Sunreflex Sunreflex

Lamellendak Brustor

Bent u op zoek naar een lamellendak? Dan bent u bij Sunreflex aan het juiste adres! Wij zijn dé specialist als het gaat om hoogstaande kwaliteit zonwering. 

Waarom kiezen voor een lamellen overkapping?

Speel met de zon en schaduw dankzij een lamellen terrasoverkapping. Een pergola met lamellendak bestaat uit meerdere aan mekaar gekoppelde lamellen die kunnen kantelen en/of openschuiven. Door de lamellen te kantelen kies je voor het perfecte streepje zonlicht of schaduw om zorgeloos van je terras en de frisse buitenlucht te genieten. Een lamellendak geeft je alle vrijheid om de lichtinval en temperatuur op jouw terras te bepalen. Bovendien zorgen de lamellen voor natuurlijke ventilatie om de koelte onder je overkapping te bewaren. In gekantelde toestand weer je de zon, maar kan de warmte onder de overkapping ontsnappen. Tot slot kan je dankzij extra opties zoals sfeervolle ledverlichting, geïntegreerde screens en terrasverwarming ook ’s avonds of tijdens koelere dagen buiten vertoeven.

  • Kies voor het ideale streepje zon of schaduw.
  • Geniet van natuurlijke ventilatie onder je pergola.
  • Vertoef buiten ook tijdens koelere dagen en avonden.

Types lamellen overkappingen

Overkappingen met kantelbare lamellen

Bij een lamellendak met kantelbare lamellen kan je, zoals de naam het al zegt, de lamellen kantelen. De kantelbare lamellen in combinatie met het strakke en tijdloze design zorgen niet alleen voor de perfecte schaduw, maar ook voor een moderne uitstraling van je tuin. Aangebouwd aan je woning, losstaand in je tuin of als inbouwdak. De mogelijkheden zijn eindeloos. Ontdek onze overkappingen met kantelbare lamellen: B150 (XL), B200 (XL), B250 XL.

Overkappingen met openschuifbaar lamellendak

Met een openschuifbaar lamellendak geniet je van het beste van twee werelden: je kan de lamellen zowel kantelen als openschuiven. Hierdoor creëer je niet alleen de perfecte schaduw, in geopende toestand zorg je ook voor maximale lichtinval in je woning. Wist je dat de Brustor pergola’s met openschuifbaar lamellendak uniek zijn? Ze hebben compacte s-vormige lamellen die in geopende toestand maar 13% van het totale oppervlak innemen. Een minimaal pakket aan lamellen voor een maximale lichtinval. Ontdek onze overkapping met openschuifbare lamellen: de B600 en de variant met geïntegreerde screens B600S.

Overkappingen met glas- en lamellendak

Dankzij deze innovatieve overkapping combineer je een vast dakgedeelte in glas, polycarbonaat of sandwichpanelen met een dakdeel met kantelbare lamellen. Een nieuw product van Brustor dat zorgt voor heel wat extra gebruiksmogelijkheden. Zo kan je een overdekt plekje creëren onder je overkapping waar je tuinmeubelen droog staan én dat zorgt voor lichtinval in je woning. Dit in combinatie met de voordelen van kantelbare lamellen. Ontdek onze gloednieuwe overkapping: de B720 XL.

Zijkanten dicht zetten bestaand terras of lamellendak

Met een windveste screen of shutter panelen

Configureer je eigen dak 

Klik hier om naar de configurator te gaan van Brustor

 

Kom langs

Neem een kijkje in onze showroom!

Of het nou gaat om het creëren van sfeer, schaduw en comfort of juist het tegenhouden van een teveel aan licht of de zomerse hitte, met onze collectie zonwering is het allemaal mogelijk.