Ga naar inhoud
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Lees meer
Sunreflex Sunreflex

Pergola / Textiel daken

Bent u op zoek naar zonwering? Dan bent u bij Sunreflex aan het juiste adres! Wij zijn dé specialist als het gaat om hoogstaande kwaliteit zonwering. 

De Vinci 250 pergolazonwering wordt veelal toegepast op terrassen waar maximaal comfort is vereist. Vanwege de lage muurbelasting is deze zonwering vrijwel overal toepasbaar. Het systeem is voorzien van een unieke ritssluiting, hierdoor sluit het doek naadloos aan op de geleidersprofielen en wordt de winstabiliteit gemaximaliseerd. 

  • Subtiele vormgeving 
  • Unieke veerconstructie 
  • Grote oppervlakte mogelijk 
  • Ritssluiting voor maximale windstabiliteit  
  • Waterdicht als optie

PRODUCT SPECIFICATIES

Maximale breedte:600 cm
Maximale uitval:500 cm
Maximaal oppervlak:30 m2
Type:Gesloten cassette

 

BEDIENING

De Vinci 250 Pergola is verkrijgbaar met een motor en te bedienen middels schakelaar, afstandsbediening of zelfs middels een app via uw telefoon.

DOEKKLEUREN

Het doek is in meerdere kleuren en verschillende dessins verkrijgbaar. Het doek kan op diverse manieren worden geconfectioneerd.

FRAMEKLEUREN

De aluminium-delen zijn in 193 standaard ral-kleuren leverbaar en zelfs standaard verkrijgbaar in 14 kleuren structuurlak. Kies de framekleur die het beste past bij de uitstraling van uw gevel en geef daarmee uw zonwering een unieke uitstraling.

Vinci 250+

Beschikbaar met dezelfde specificaties maar dan met dimbaar LED verlichting en Vario Volant

Tevens is de waterdichte versie nu beschikbaar 

Kom langs

Neem een kijkje in onze showroom!

Of het nou gaat om het creëren van sfeer, schaduw en comfort of juist het tegenhouden van een teveel aan licht of de zomerse hitte, met onze collectie zonwering is het allemaal mogelijk.