Ga naar inhoud
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Lees meer
Sunreflex Sunreflex

Lightline Rolgordijnen

Bent u op zoek naar raamdecoratie? Dan bent u bij Sunreflex aan het juiste adres! Wij zijn dé specialist als het gaat om hoogstaande kwaliteit raamdecoratie. 

Lightline Rolgordijnen

hero background

Luxaflex LightLine® Rolgordijnen

Luxaflex LightLine® Rolgordijnen zijn sierlijk, sereen en worden op maat gemaakt. Geschikt voor je smart home.

Toegepast design

 

De exclusieve Luxaflex LightLine® Rolgordijnen zijn een must voor de designliefhebber. Ze creëren een zacht diffuus licht dat gelijkmatig over het oppervlakte wordt verdeeld en de dessins zorgen voor een extra dimensie. Geschikt voor smart home toepassingen en natuurlijk geheel op maat en naar jouw smaak gemaakt.

 

Luxaflex LightLine

De perfecte lichtinval en sfeer

 

Afhankelijk van de stijl die je kiest, creëren Luxaflex LightLine®Rolgordijnen aantrekkelijke lichteffecten die gedurende de dag veranderen. Licht wordt altijd zacht gefilterd en voegt warmte en sfeer toe aan het huis.

 

Vochtbestendige raamdecoratie

Ideaal badkamer en keukens

 

Uitermate praktisch: het duurzame materiaal van Luxaflex LightLine® Rolgordijnen is bestand tegen vocht, dus ideaal voor badkamers en keukens en andere ruimtes waar vocht kan ontstaan. Het rolgordijn reinig je eenvoudig met een vochtige spons.

 

Overal stijlvol

 

Geniet dag en nacht van privacy, licht en prachtige zonwering met Luxaflex LightLine® Rolgordijnen - de perfecte match voor grote ramen of schuifdeuren.

 

PowerView® Automation

Smart home

 

Met ons PowerView® Automation systeem zijn je Luxaflex LightLine® Rolgordijnen te openen, te sluiten op elk moment van de dag. Met behulp van een app of afstandsbediening kun je genieten van perfect licht en privacy met optimaal gemak - automatisch geleverd met PowerView®.

PowerView® is te gebruiken i.c.m. smarthome-systemen, zoals Google Assistant, Apple Homekit en Amazon Alexa voor spraakactivering en om een gepersonaliseerde oplossing voor het hele huis te bieden.

 

Kom langs

Neem een kijkje in onze showroom!

Of het nou gaat om het creëren van sfeer, schaduw en comfort of juist het tegenhouden van een teveel aan licht of de zomerse hitte, met onze collectie zonwering is het allemaal mogelijk.