Ga naar inhoud
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Lees meer
Sunreflex Sunreflex

De juiste zonwering beschermt je tegen de zon en houdt je huis koel. Bij Sunreflex hebben we een ruim assortiment aan zonwering. Wij zijn de specialist op het gebied van zonwering in Hoevelaken en omgeving. Bij Sunreflex vindt u verschillende soorten zonneschermen zoals uitvalschermen, screens en markiezen. Bekijk alle mogelijkheden rondom zonwering in Hoevelaken.

Zonwering kopen in Hoevelaken


Zonwering kopen in Hoevelaken

20.000+
Gingen u voor
240+
Verschillende producten
Sunreflex

Waarom zonwering?

Zonwering is de ideale oplossing voor bescherming tegen de zon en warmte. Door de hoeveelheid zonlicht die een gebouw binnenkomt te beperken, helpt zonwering om de temperatuur binnen te verlagen, wat zorgt voor een koeler en comfortabeler binnenklimaat. Daarnaast dient zonwering ook voor privacy, energiebesparing en wooncomfort.

Uitstekende service

Bij Sunreflex staat service op 1. Wij doen er alles aan om u de perfecte Sunreflex ervaring te bieden. Daarom bent u altijd welkom in onze showroom om onze producten te bekijken en om uw plannen en wensen te bespreken. Met meer dan 37 jaar ervaring is Sunreflex dé specialist binnen de zonwering. 

Mogelijkheden bij Sunreflex

Sunreflex staat bekend om de vele mogelijkheden en opties. Voor elke situatie hebben wij een oplossing. U heeft namelijk de keuze uit de volgende zonwering:

Wilt u meer informatie over welke optie het best bij uw situatie past? Neem contact op en wij plannen een afspraak in.

Zonwering in Hoevelaken aanbrengen?

Bent u er nog niet over uit wat voor zonwering u wilt? Wij bespreken graag met u de mogelijkheden. Breng ons op de hoogte van uw wensen, zodat wij u een gepast advies kunnen geven. Wilt u ons assortiment in het echt bekijken? Kom dan gerust langs in onze showroom. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. U kunt ons bereiken via 033-466 96 04 of een mail sturen naar info@sunreflex.nl. Ook kunt u direct een offerte aanvragen voor uw nieuwe zonwering in Hoevelaken. Naast zonwering zijn wij ook specialist in horren en outdoor.

Contact

De koffie staat klaar.

U bent van harte welkom in onze showroom om onze producten te bekijken en om uw plannen en wensen te bespreken.
Neem contact op
Service

Daarom kies je voor Sunreflex

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam.

Gecertificeerd en Professioneel

Ruime showroom

Lid van de ROMAZO